Een data-date met een expert van Next?

Wil jij aan de slag met datagedreven werken, maar weet je niet zo goed waar of hoe je moet beginnen? Dan kun je een gratis data-date met één van onze consultants inplannen. Aan de hand van ons beproefde volwassenheidsmodel duiken we samen in de data van jouw organisatie. Zaken die aan bod komen:

  • Welke databronnen zijn er beschikbaar?
  • Op welke manier valideer je data?
  • Wat zijn de strategische doelen van jouw organisatie?
  • Hoe zorg je ervoor dat ideeën en wensen omgezet worden naar heldere doelen?

Een data-date is kosteloos en vraag je aan via het formulier

Bekijk de video!

En ontdek wat je van de data-date kunt verwachten.

Benieuwd wat er met jouw data mogelijk is?

Ga op data-date met een expert van Next

Ons doel? waarde toevoegen met slimme technologie

Maak kennis met onze experts op dit gebied:
  • Andy
  • Frans
  • Theun

Waar begint jouw reis richting datagedreven werken?

Waar sta ik eigenlijk?

Je hebt de eerste stap richting een datagedreven organisatie gezet. Samen met jou stippelen wij graag de rest van de route uit. Daarbij maakt het niet uit of je aan het begin staat en vooral bezig bent met het definiëren van doelstellingen en het toegankelijk maken van data, of dat je al een tijdje onderweg bent en bijvoorbeeld al dashboards bouwt. Of misschien ontwikkel je zelfs al je eigen algoritmes.

In welke fase jouw organisatie zich ook bevindt, MostWare Next helpt je met een compleet team van dataspecialisten bij het verwezenlijken van je datadoelstellingen en het bereiken van optimale datavolwassenheid binnen je organisatie.

Hoe kunnen jullie mij inspireren?

Inspireren vinden wij leuk! Wij helpen je dan ook graag te ontdekken wat datagedreven werken voor jouw organisatie kan betekenen en hoe je dit het beste aanpakt. Zo maken wij van een vaag begrip een concrete oplossing met gave resultaten.

Dit kan op verschillende manieren. Zo is onze data-date een mooie (gratis) optie, omdat we in twee uur samen met jou kijken waar we jouw business kunnen verbeteren. Daarnaast kun je ook gaan voor de bring-your-own-data sessie. In een ochtend bouwen we samen een eerste dashboard op basis van jouw data. Zo wordt datagedreven werken opeens heel tastbaar!

Nieuwsgierig? Stuur een WhatsApp bericht via de site of vul het informatieformulier in. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Deze bedrijven gingen je voor.

Bekijk wat wij voor andere slimme organisaties hebben gedaan

Onze klanten vroegen zich de volgende dingen af, misschien heb jij dezelfde vraag.

Hoe bepaal ik nou welke data voor mij belangrijk is?

Goede vraag! Dat is ook lastig, maar daar kunnen wij bij helpen. Onze consultants stellen om te beginnen aan jou een paar hele slimme vragen. Met die antwoorden zijn we in staat om samen met jou te bepalen wat nu belangrijke data is. En vaak is dat data die je wel hebt, maar zelf nog niet aan had gedacht.

Zijn dit soort dataprojecten niet alleen weggelegd voor hele grote bedrijven?

O nee hoor! Vroeger wel trouwens, toen was alles nog behoorlijk maatwerk en werden alle dashboards en software speciaal voor jou gebeld. Met de intrede van bijvoorbeeld Power BI beschikken we over een grote set aan goede bouwstenen die we eenvoudig kunnen aanpassen op jouw situatie. Zo zijn we in staat om in korte sprints doeltreffende dataprojecten te bouwen en wordt het nuttig gebruiken van data voor iedereen beschikbaar.

Kunnen jullie mij is inspireren met data?

Maar natuurlijk, vinden we leuk! Dat kan op verschillende manieren zoals een data-date waarbij we in twee uur met je kijken waar we jouw business kunnen verbeteren of concreter met een sessie bring-your-own-data, dan gaan we echt even aan de slag met jouw data en bouwen we samen met jou in een ochtend een eerste dashboard. Gewoon om te laten zien hoe dat er dan uitziet. Stuur ons gerust een berichtje dan gaan we samen met je aan de slag!

MostWare Next

MostWare Next