Dony

Data Scientist

Business Intelligence met Power BI

Business Intelligence. Als moderne onderneming kun je er niet meer omheen. Er wordt steeds meer data gegenereerd en ook de informatiebehoefte neemt toe. Dat geldt niet alleen voor grote corporate bedrijven, ook kleinere organisaties kunnen profiteren van datagedreven werken. Microsoft Power BI maakt slim zakendoen op basis van data namelijk voor iedereen toegankelijk.

Inzicht in al je cijfers en zonder moeite achterhalen wat er goed gaat en wat niet. Met Power BI is het mogelijk. De data kun je overal vandaan halen, combineren en op een visueel aantrekkelijke manier presenteren. Daar laat je vervolgens jouw unieke businesskennis op los om zo de data in je voordeel te laten werken. Ons team van dataspecialisten helpt je daar graag bij. Wij brengen jouw informatiebehoefte en de bestaande datastructuur in kaart, creëren slimme inzichten met behulp van overzichtelijke reports en dashboards én leren je hoe je op de juiste manier Power BI kunt beheren en benutten. Zodat jij binnen no-time over een BI-oplossing beschikt die perfect aansluit bij jouw bedrijfsvisie.

Ontwijk de valkuilen. Succesvol aan de slag met Power BI. Download de gratis whitepaper

[sd_cta][/sd_cta]

Deze bedrijven gingen je voor.

Bekijk wat wij voor andere slimme organisaties hebben gedaan

Predictive maintenance van alle cv-ketels van Bonarius Bedrijven

#slimme data #dashboards

Slimme beslissingen dankzij Power BI bij Promobility

#slimme data #powerBI

Van Microsoft Excel naar Power BI bij Bonarius

#slimme data #powerBI

Onze klanten vroegen zich de volgende dingen af, misschien heb jij dezelfde vraag.

Hoe bepaal ik nou welke data voor mij belangrijk is?

Goede vraag! Dat is ook lastig, maar daar kunnen wij bij helpen. Onze consultants stellen om te beginnen aan jou een paar hele slimme vragen. Met die antwoorden zijn we in staat om samen met jou te bepalen wat nu belangrijke data is. En vaak is dat data die je wel hebt, maar zelf nog niet aan had gedacht.

Zijn dit soort dataprojecten niet alleen weggelegd voor hele grote bedrijven?

O nee hoor! Vroeger wel trouwens, toen was alles nog behoorlijk maatwerk en werden alle dashboards en software speciaal voor jou gebeld. Met de intrede van bijvoorbeeld Power BI beschikken we over een grote set aan goede bouwstenen die we eenvoudig kunnen aanpassen op jouw situatie. Zo zijn we in staat om in korte sprints doeltreffende dataprojecten te bouwen en wordt het nuttig gebruiken van data voor iedereen beschikbaar.

Kunnen jullie mij is inspireren met data?

Maar natuurlijk, vinden we leuk! Dat kan op verschillende manieren zoals een data-date waarbij we in twee uur met je kijken waar we jouw business kunnen verbeteren of concreter met een sessie bring-your-own-data, dan gaan we echt even aan de slag met jouw data en bouwen we samen met jou in een ochtend een eerste dashboard. Gewoon om te laten zien hoe dat er dan uitziet. Stuur ons gerust een berichtje dan gaan we samen met je aan de slag!

Een andere vraag? Wij denken graag mee!

MostWare Next

MostWare Next

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Zie ons privacystatement voor meer informatie.