Thomas

Business Analist

Consultancy

Wij geloven dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij graag onze kennis en kunde met jou. Inspireren met IT noemen we dat. Dit doen we met behulp van krachtige technologieën zoals Microsoft Power BI, Machine Learning, Power Apps, Power Automate, Azure Data Services en SQL Server. Niet alleen kennen wij de uitgebreide mogelijkheden van deze technologieën, ook kunnen we ze moeiteloos vertalen naar jouw business. Waarbij we natuurlijk rekening houden met zaken als compliance en de AVG.

Ons doel is namelijk jouw werkdag leuker en beter maken. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en in de toekomst. Daarom kijken wij altijd verder dan de vraag die vandaag op tafel ligt. Om oplossingen te vinden die ook straks nog aansluiten bij jouw bedrijfsvisie. Bovendien begrijpen wij dat je niet overal verstand van kunt hebben, daarom leggen wij deze oplossingen op een begrijpelijke manier uit. Ook de volledige implementatie, gebruikersinstructies en het beheer nemen wij je met plezier uit handen. Zodat jij je kunt richten op de dingen die voor jou en je klanten echt belangrijk zijn.

De datagedreven organisatie: een briljante groeistrategie. Download de gratis whitepaper

Jouw organisatie volledig datagedreven?

Ontdek onze abonnementen op een datagedreven organisatie

Deze bedrijven gingen je voor.

Bekijk wat wij voor andere slimme organisaties hebben gedaan

Predictive maintenance van alle cv-ketels van Bonarius Bedrijven

#slimme data #dashboards

Slim algoritme en inzichten voor HTC Parking & Security

#slimme data #algoritme

Slimme beslissingen dankzij Power BI bij Promobility

#slimme data #powerBI

Onze klanten vroegen zich de volgende dingen af, misschien heb jij dezelfde vraag.

Al mijn data staat op mijn eigen servers (on-premise). Gaat een slimme data-oplossing dan nog steeds werken?

Dat kan het nog steeds, echter mis je hiermee wel het gemak en de voordelen die de Microsoft Services bieden zoals Power Automate. Wanneer je data (deels) in de Azure cloud staat dan geeft dit een legio aan extra voordelen

Ik weet welke data ik heb, maar ik weet niet of, en hoe deze toegankelijk is. Kunnen jullie hier ook bij helpen?

Ja, dat kunnen we zeker. Steeds meer applicaties hebben een API waarmee de gegevens uit het systeem kunnen worden opgevraagd. Wij verzamelen dit vervolgens in bijvoorbeeld je eigen Azure-omgeving. Op deze manier blijft je data altijd in je eigen omgeving staan.

Hoe bepaal ik nou welke data voor mij belangrijk is?

Goede vraag! Dat is ook lastig, maar daar kunnen wij bij helpen. Onze consultants stellen om te beginnen aan jou een paar hele slimme vragen. Met die antwoorden zijn we in staat om samen met jou te bepalen wat nu belangrijke data is. En vaak is dat data die je wel hebt, maar zelf nog niet aan had gedacht.

Zijn dit soort dataprojecten niet alleen weggelegd voor hele grote bedrijven?

O nee hoor! Vroeger wel trouwens, toen was alles nog behoorlijk maatwerk en werden alle dashboards en software speciaal voor jou gebeld. Met de intrede van bijvoorbeeld Power BI beschikken we over een grote set aan goede bouwstenen die we eenvoudig kunnen aanpassen op jouw situatie. Zo zijn we in staat om in korte sprints doeltreffende dataprojecten te bouwen en wordt het nuttig gebruiken van data voor iedereen beschikbaar.

Kunnen jullie mij is inspireren met data?

Maar natuurlijk, vinden we leuk! Dat kan op verschillende manieren zoals een data-date waarbij we in twee uur met je kijken waar we jouw business kunnen verbeteren of concreter met een sessie bring-your-own-data, dan gaan we echt even aan de slag met jouw data en bouwen we samen met jou in een ochtend een eerste dashboard. Gewoon om te laten zien hoe dat er dan uitziet. Stuur ons gerust een berichtje dan gaan we samen met je aan de slag!

Een andere vraag? Wij denken graag mee!

MostWare Next

MostWare Next

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Zie ons privacystatement voor meer informatie.