Thomas

Business Analist

Training & Adoptie

Met behulp van krachtige technologieën als Microsoft Power BI, Machine Learning, Azure Data Services en SQL Server kun je slimme inzichten, uitgebreide rapportages, fancy grafieken en indrukwekkende dashboards creëren. Als je wilt zelfs op levensgrote beeldschermen aan de muur. Geweldig natuurlijk, maar deze tools maken van een gewone organisatie nog geen datagedreven organisatie.

Daarom investeren we bij MostWare Next net zoveel in training en adoptie, als in het gebruik van de technologie. Dit doen we door onze kennis te delen en jou en je medewerkers te inspireren met slimme toepassingen en best practices. Zo maken we technologie leuk en begrijpelijk voor iedereen en zorgen we ervoor dat binnen alle lagen van de organisatie de juiste beslissingen genomen kunnen worden op basis van Business Intelligence.

De datagedreven organisatie: een briljante groeistrategie. Download de gratis whitepaper

Ontdek onze abonnementen

Ontdek onze abonnementen op een data gedreven organisatie

Deze bedrijven gingen je voor.

Bekijk wat wij voor andere slimme organisaties hebben gedaan

Predictive maintenance van alle cv-ketels van Bonarius Bedrijven

#slimme data #dashboards

Van Microsoft Excel naar Power BI bij Bonarius

#slimme data #powerBI

Slimme beslissingen dankzij Power BI bij Promobility

#slimme data #powerBI

Onze klanten vroegen zich de volgende dingen af, misschien heb jij dezelfde vraag.

Al mijn data staat op mijn eigen servers (on-premise). Gaat een slimme data-oplossing dan nog steeds werken?

Dat kan het nog steeds, echter mis je hiermee wel het gemak en de voordelen die de Microsoft Services bieden zoals Power Automate. Wanneer je data (deels) in de Azure cloud staat dan geeft dit een legio aan extra voordelen

Ik weet welke data ik heb, maar ik weet niet of, en hoe deze toegankelijk is. Kunnen jullie hier ook bij helpen?

Ja, dat kunnen we zeker. Steeds meer applicaties hebben een API waarmee de gegevens uit het systeem kunnen worden opgevraagd. Wij verzamelen dit vervolgens in bijvoorbeeld je eigen Azure-omgeving. Op deze manier blijft je data altijd in je eigen omgeving staan.

Hoe bepaal ik nou welke data voor mij belangrijk is?

Goede vraag! Dat is ook lastig, maar daar kunnen wij bij helpen. Onze consultants stellen om te beginnen aan jou een paar hele slimme vragen. Met die antwoorden zijn we in staat om samen met jou te bepalen wat nu belangrijke data is. En vaak is dat data die je wel hebt, maar zelf nog niet aan had gedacht.

Zijn dit soort dataprojecten niet alleen weggelegd voor hele grote bedrijven?

O nee hoor! Vroeger wel trouwens, toen was alles nog behoorlijk maatwerk en werden alle dashboards en software speciaal voor jou gebeld. Met de intrede van bijvoorbeeld Power BI beschikken we over een grote set aan goede bouwstenen die we eenvoudig kunnen aanpassen op jouw situatie. Zo zijn we in staat om in korte sprints doeltreffende dataprojecten te bouwen en wordt het nuttig gebruiken van data voor iedereen beschikbaar.

Kunnen jullie mij is inspireren met data?

Maar natuurlijk, vinden we leuk! Dat kan op verschillende manieren zoals een data-date waarbij we in twee uur met je kijken waar we jouw business kunnen verbeteren of concreter met een sessie bring-your-own-data, dan gaan we echt even aan de slag met jouw data en bouwen we samen met jou in een ochtend een eerste dashboard. Gewoon om te laten zien hoe dat er dan uitziet. Stuur ons gerust een berichtje dan gaan we samen met je aan de slag!

Een andere vraag? Wij denken graag mee!

MostWare Next

MostWare Next

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Zie ons privacystatement voor meer informatie.