12 januari 2017

2

Van eigen datacenter naar private cloud

MostWare is eind vorig jaar gebruik gaan maken van de servers en virtuele netwerken van Uniserver voor onze klanten. Het komt erop neer dat wij ons datacenter gaan uitbesteden naar een platform met betere en hogere continuïteit. De sterke punten van Uniserver zijn het professionele platform en het partnermodel dat zij hanteren.

Thomas Kool, Business consultant van Transis (onze Transport Management Software voor vervoerders van zeecontainers): “Een groot aantal van onze klanten zijn de afgelopen tijd al overgezet van ons eigen datacenter naar het nieuwe datacenter van Uniserver. Een hele operatie waarbij we een nog hogere continuïteit van onze diensten kunnen borgen. Het team van Uniserver heeft ons daarbij minutieus begeleid  en ons waar nodig van raad en daad voorzien. De inmiddels overgezette vervoerders zijn zeer positief over het proces en ervaren onder andere in de dagelijkse operatie een hogere snelheid bij het gebruik van ons softwarepakket en dat sterkt ons alleen maar in onze keuze”.

“We zijn trots op dit partnership met MostWare”, stelt Daniëlle Vogelenzang, Commercieel Directeur Uniserver. “Door gebruik te maken van onze specifieke kennis kan MostWare zich nu nog meer richten op hun eigen bedrijfsdoelstelling, ‘Waarde creëren bij klanten’, en die klik hebben we met elkaar gemeen.”

Onze klanten besteden hun IT vaak volledig of gedeeltelijk uit. Het datacenter van Uniserver biedt hierin de juiste oplossing. Klanten van MostWare – specifiek de financiële wereld en de zorg – vinden het belangrijk dat Uniserver beschikt over de juiste certificeringen. Zij zijn daarvan ook weer afhankelijk voor hun certificering en audits. Wat dat betreft is er een perfect aansluitende synergie.

Meer weten over ons partnerschap met Uniserver en de voordelen voor u van onze private cloud? Stuur ons gerust een bericht!

Kan ik je helpen?

Neem vrijblijvend contact op

Wij vertellen je graag meer.

Deel deze case

Leuk om te laten zien, maak je vrienden mee!

Wil jij veiliger, maar vooral ook slimmer werken?

Ontvang als eerste onze tweewekelijkse tips over de moderne werkplek, slimme data en veiligheid

E-mailadres


MostWare Next

MostWare Next