Wij zijn MostWare Next

Ons doel? Waarde toevoegen met slimme technologie.

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij al sinds 1990 graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat. Dat doen we altijd vanuit het oogpunt van onze klant. Door verder te kijken dan de vraag die vandaag op tafel ligt. Daarbij zijn we niet bang om buiten de gebaande paden te treden. Zo vinden we oplossingen die ook morgen en in de toekomst aansluiten bij jouw bedrijfsvisie. Of je nu op zoek bent naar een manier om jouw data te sturctureren, slimme inzichten uit data wil halen, toe bent aan de voorspellingen of artificial intelligence wil inzetten, MostWare Next is jouw partner om te transformeren naar een datagedreven organisatie.

MostWare Next, de dataspecialisten

MostWare Next is het onderdeel van MostWare dat zich volledig bezig houdt om organisatie te helpen datagedreven te worden. Een team van ervaren en goed opgeleide data wranglers, data artists en data scientists die samen met onze projectmanager en onze business consultants en jullie aan de slag gaat.

Onze dataoplossingen realiseren we met Microsoft technologie. Als Microsoft partner met vijf gouden competenties en drie zilveren competenties

Slimme data projecten moeten jou wel wat opleveren en daarom werken we resultaatgericht. Veel dataprojecten starten met maandenlange voorbereidingen zonder resultaat. Wij werken elke periode naar een resultaat, deze periode kan 3, 4 of 6 weken zijn. Elke periode leveren we een tastbaar resultaat op waar jij en jouw organisatie echt iets aan heeft. Zo kunnen jullie besluiten nemen op basis van inzichten en feiten in plaats van op gevoel. Kom in contact!

Deze sterspelers staan voor je klaar

Theun

Data Consultant

Theun denkt graag buiten de lijntjes bij MostWare Next. Gepassioneerd Data Consultant met een specialiteit in Power BI. Help bedrijven om verder te kijken dan de gebaande paden en hun data-potentieel tot het uiterste te benutten

Power BI

IoT-oplossingen

Algoritmes

Andy

Data Artist

Als een Europese Brit met meer dan 20 jaar ervaring met het "coden" van backofficeapplicaties ben ik nu de manager van dit geweldige team van dataspecialisten waarbij we samen alles in huis hebben om onze klanten te begeleiden op hun reis naar een datagedreven organisatie. Ik heb een passie voor het verwerken van gegevens tot informatie en het leveren ervan aan de juiste mensen, op de juiste plaats, op het juiste moment. Zo voeg je waarde toe aan data, maar het begint met het bewaken van de integriteit van de gegevens; je moet weten waar het vandaan komt en wat het betekent.

Machine Learning

Informatiearchitectuur

Aandacht voor detail

Frans

Data Wrangler

Op zoek gaan naar kennis en verbanden die liggen verscholen in jouw data is een leuke en logische eerste stap in een sprint of project. Van oorsprong ben ik software ontwikkelaar met jaren lange ervaring in het ontsluiten van data in Azure en via API's uit heel scala aan bronnen, wat mij hierin bijzonder goed van pas komt. Als gecertificeerd Power BI specialist haal ik daarnaast ook mijn voldoening uit het modelleren en visualiseren van de data tot rapporten die een natuurlijke toevoeging geven in de dagelijkse operatie.

Power BI

Microsoft Power Platform

Software ontwikkeling / API's

Thomas

Business Analist

Als business analist heb ik geleerd om mensen, processen en technologieën aan elkaar te verbinden. Door deze verbindingen ontstaan mooie oplossingen waarop iedereen die hieraan heeft bijgedragen trots zal zijn. Zelf ben ik pas tevreden als een dashboard voor jou écht het verschil maakt en je werkdag leuker en beter is geworden.

Processen snappen

Luisteren

Slimme vragen stellen

Stèfanie

Projectmanager

Als Projectmanager zet ik afspraken om in acties door mensen bij elkaar te brengen en communicatie te bevorderen. Door mij ben jij elke sprint op de hoogte van de voortgang, onderdeel van de besluitvorming om knelpunten weg te nemen en weet je wanneer de volgende mijlpaal door het projectteam wordt opgeleverd. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat elke sprint weer een succes wordt.

Planning & control

Accuraat

Resultaatgericht

MostWare Next

MostWare Next