Wat is het doel van MostWare Next?

Bij MostWare Next willen we waarde toevoegen met een strategische roadmap. Zodat jouw organisatie succesvol de reis naar datagedrevenheid kan maken.

Hoe werken wij (samen)?

Wij vinden dat dataprojecten de juiste bodem moeten krijgen om op te kunnen groeien. Bouw je dat gave dashboard of zorg je dat het ook bijdraagt aan het behalen van je doelstellingen? Juist met deze vraag gaan wij graag aan de slag, hoe draagt data bij aan je te behalen doelen? En hoe breng je dit terug naar een helder overzicht?

Wij hebben dit ondergebracht in vier overzichtelijke stappen, van strategie tot resultaat helpen wij jou om die eerste stappen richting dategedrevenheid te nemen.

Hoe behalen wij resultaat?

Een goede strategie moet ondersteund worden met tooling die past. Wij hebben ons gespecialiseerd in het gebruik van Microsft Fabric (hyperlink), een alles-in-één SaaS oplossing, Fabric maakt meerdere leveranciers overbodig en biedt een end-to-end gebruiksvriendelijke interface om data op te halen, te transformeren en te delen binnen de organisatie.

Partnership
Succes behaal je niet alleen en wij geloven in een lange termijn samenwerking voor het beste resultaat. Wij zien onze klanten als partners en zo werken wij ook samen.

Voor ons écht belangrijk,
de MostWare.Next kernwaarden.

Samenwerken

Een datagedreven organisatie worden, dat bereik je alleen met samenwerken.

Deskundig

Data liegt niet, maar een deskundige aanpak is nodig om de juiste conclusies te trekken.

Innovatief

Een vernieuwende aanpak, dat is waar je altijd op mag en kan rekenen bij MostWare Next.

Maak kennis met
onze sterspelers.

 • Andy
 • Frans
 • Theun
 • Jij?

Werken bij MostWare Next

Kom jij ook inspireren met IT?

Maak een afspraak,
of stel je vraag.

Afspraak maken, of wil je ons een vraag stellen? Vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Onze klanten vroegen zich de volgende dingen af, misschien heb jij dezelfde vraag?

 1. Hoe kan een IT-bedrijf mijn bedrijf helpen met de strategie te ondersteunen?

  Slechts 2% van bedrijven huren de top 5 Strategie Consultants in. Wij hebben strategieadviseurs in onze gelederen met een gecombineerde bedrijfskundige en IT-achtergrond. Verder beschikken we over de nodige domein en proces kennis voor elk van de 9 kwadranten waaronder o.a. HR, Financieel, Sales & Marketing, Supply Chain, IT Management en Product-Innovatie.

 2. Versnellen met klant-en-klare dashboard hoe werkt dat?

  We toetsen of er al dan niet specifieke wensen vanuit het managementteam zijn voor de dashboards. En of de bronnen in de organisatie de KPI’s kunnen aanleveren. Als ware een haalbaarheidsonderzoek. Het blijft dat Dashboards pas gaan leven zodra managers er mee werken. Om die reden stellen wij voor de kant en klare Dasboards eerst te gebruiken om de manier van aansturen in de organisatie met KPI-doelstellingen en de realisatie ervan in de vergaderingen erin te slijpen. De tijd welke hiervoor nodig is wordt vaak onderschat.  

 3. Kunnen jullie mij is inspireren met data?

  Maar natuurlijk, vinden we leuk! Dat kan op verschillende manieren zoals een data-date waarbij we in twee uur met je kijken waar we jouw business kunnen verbeteren of concreter met een sessie bring-your-own-data, dan gaan we echt even aan de slag met jouw data en bouwen we samen met jou in een ochtend een eerste dashboard. Gewoon om te laten zien hoe dat er dan uitziet. Stuur ons gerust een berichtje dan gaan we samen met je aan de slag!

 4. Hoe bepaal ik nou welke data voor mij belangrijk is?

  Goede vraag! Dat is ook lastig, maar daar kunnen wij bij helpen. Onze consultants stellen om te beginnen aan jou een paar hele slimme vragen. Met die antwoorden zijn we in staat om samen met jou te bepalen wat nu belangrijke data is. En vaak is dat data die je wel hebt, maar zelf nog niet aan had gedacht.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Andy, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Andy

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Andy Lambie

Specialist software & Azure developer